PartnerNET ICT

Πλήρης οδηγός για τη διαμόρφωση του γραφείου, από τη Grandstream.

10.01.22 16:55:10 By Antonis

Στο χώρο των επιχειρήσεων τα πράγματα είναι ρευστά και συνεχώς εξελισσόμενα. Η διαρρύθμιση των γραφείων, οι μέθοδοι διοίκησης, τα ωράρια εργασίας και άλλοι παράγοντες, μεταβάλλονται συχνά. Οι λύσεις της Grandstream ξεχωρίζουν γιατί δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να συνεργάζονται με αποδοτικότητα και να προοδεύουν ατομικά. Ανεξαρτήτως μεγέθους της επιχείρησης, οι λύσεις της Grandstream είναι οι ιδανικές για τις ανάγκες επικοινωνίας όλων των εργαζομένων, όπως για παράδειγμα οι εργαζόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο, οι εργαζόμενοι σε γραφείο που έχουν συνεχή επικοινωνία, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της επιχείρησης και πολλοί άλλοι.


Για να καταλάβετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις της Grandstream για την αποδοτικότερη λειτουργία της επιχείρησης, σας παρουσιάζουμε το Grandstream Office Deployment Guide, έναν πλήρη οδηγό, που θα σας δώσει τις κατευθύνσεις που χρειάζεστε.


Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε για:

  • Τις διαφορετικές συσκευές και προγράμματα, που προσφέρονται από την Grandstream, και είναι ιδανικές για κάθε γραφείο.
  • Τις καλύτερες μεθόδους για να δημιουργήσετε ένα ενοποιημένο δίκτυο επικοινωνιών και Wi-Fi, για την επιχείρηση.
  • Πως τα προϊόντα της Grandstream μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μίας παραγωγικής λύσης, που ευνοεί τη συνεργασία, για τους εργαζόμενους, είτε βρίσκονται στο γραφείο, ή στο σπίτι τους.