PartnerNET ICT

UCM6300 Ecosystem

12.08.22 16:12:19 By Antonis

    Το UCM6300 Ecosystem αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για επί τόπου και απομακρυσμένες λύσεις. Το οικοσύστημα UCM6300 συνδυάζει την προσαρμοστικότητα και τον εύκολο έλεγχο ενός on premise IP PBX, με την απομακρυσμένη πρόσβαση μιας λύσης cloud, για να παρέχει μια υβριδική πλατφόρμα επικοινωνίας, εύκολη στη διαχείριση, για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Το οικοσύστημα αυτό αποτελείται από το IP PBX της σειράς UCM6300, το WebRTC, την εφαρμογή Wave και την υπηρεσία cloud UCM RemoteConnect.

  

UCM6300

  

    Μια ισχυρή ενοποιημένη λύση επικοινωνίας και συνεργασίας για κάθε επιχείρηση. Η σειρά UCM6300 παρέχει μια ενοποιημένη λύση επικοινωνίας, υψηλών προδιαγραφών, και ένα οικοσύστημα εργαλείων φορητότητας, ασφάλειας, βίντεο και συνεργασίας.

  

UCM6300 Audio

  

    Μια ισχυρή λύση ενοποιημένης επικοινωνίας και συνεργασίας ήχου για κάθε επιχείρηση, η σειρά UCM6300 Audio παρέχει μια ενοποιημένη λύση επικοινωνίας, προηγμένης τεχνολογίας, και ένα οικοσύστημα εργαλείων φορητότητας, ασφάλειας, φωνής και συνεργασίας.

  

UCM RemoteConnect

  

    Το UCM RemoteConnect επιτρέπει στις επιχειρήσεις τη δημιουργία μίας ασφαλούς και εύχρηστης λύσης επικοινωνίας και συνεργασίας για απομακρυσμένους εργαζόμενους και συσκευές. Προσφέρει μια συνοδευτική υπηρεσία cloud, για τη σειρά UCM6300, που παρέχει πάντα ενεργή και αυτόματη διέλευση από το NAT firewall, για τη διασφάλιση των συνδέσεων από απομακρυσμένους χρήστες.

  

Wave

  

    Συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Η εφαρμογή Wave είναι μία εφαρμογή για κινητά και web για τη σειρά UCM6300, επιτρέποντας στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται εύκολα και από οπουδήποτε. Είναι συμβατή με την υπηρεσία cloud UCM RemoteConnect της Grandstream, η οποία διασφαλίζει μία πλήρως ασφαλή σύνδεση μεταξύ Wave και της σειράς UCM6300 παρέχοντας αυτόματη και πάντα ενεργοποιημένη διέλευση από το NAT firewall.