PartnerNET ICT

Facility Control Station: Όλη η Ασφάλεια σε μια οθόνη!

13.08.20 00:29:57 By Irene

 GSC3570 Facility Control Station της Grandstream

H έξυπνη ψηφιακή εποχή είναι πλέον η καθημερινότητα για τους περισσότερους επαγγελματίες που αναβαθμίζουν των εξοπλισμό τους με σκοπό να έχουν περισσότερες δυνατότητες, περισσότερη ενοποίηση και όσο το δυνατόν κεντρικό έλεγχο του συστήματος ασφαλείας των εγκαταστάσεών τους. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας δε θα αρκεστεί σε ένα κλειστό κύκλωμα καμερών ή σε έναν απλό συναγερμό για την ασφάλειά του γραφείου του, αντίθετα θα απαιτήσει μια σύγχρονη λύση που θα συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες, τον έλεγχο και τις πληροφορίες του συστήματος ασφαλείας του.


Την ιδανική λύση δίνουν τα facility Control Stations. Είναι control panels, αντίστοιχα με εκείνα που ελέγχουν ένα “smart home”, προσαρμοσμένα στις λειτουργίες και το δίκτυο επικοινωνίας της σύγχρονης επιχείρησης.


Συγκεντρώνουν και προβάλλουν όλες τις πληροφορίες και λειτουργίες του συστήματος ασφαλείας ενός γραφείου και τις ενοποιούν, ώστε όλοι οι χειρισμοί να γίνονται από μια συσκευή. 



Το Facility Control Station, εξοικονομεί χρόνο και ενισχύει την αποτελεσματικότητα σε πολλές καθημερινές λειτουργίες στο γραφείο, μερικές από τις οποίες είναι: 


Έλεγχος πρόσβασης και διέλευσης στο γραφείο


Σε συνεργασία με τα doorphones του γραφείου, το Facility Control Station αναλαμβάνει να ανοίξει και να κλείσει μια πόρτα, να πάρει video και sound feed από την κάμερα και το μικρόφωνο του doorphone αλλά και να επικοινωνήσει με ήχο με τον επισκέπτη. Η σύνδεση μπορεί να γίνει με τη standard μέθοδο, όπου λειτουργεί απλά σαν τερματικό εικόνας για το doorphone ή με την advanced μέθοδο, όπου αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο του doorphone και της πρόσβασης στο χώρο.


Συναγερμοί και feed από κάμερες ασφαλείας


Το Facility Control Station, μπορεί να συνδεθεί με συναγερμούς και να λαμβάνει video feed από κάμερες ασφαλείας. Εκτελεί λειτουργίες όπως ασφάλιση και απασφάλιση πόρτας και ενεργοποίηση συναγερμού με ήχους αλλά και εικόνα. Με την Active σύνδεση λαμβάνει ενεργοποιήσεις συναγερμού από αισθητήρες και άλλες συσκευές, ενώ με την Passive σύνδεση από τους διακόπτες της πόρτας.  Είναι ένα τερματικό ασφαλείας, αφού δέχεται video feed από τις κάμερες τις περιμέτρου και μπορεί να καταγράψει σε SD η usb flash disk.


Intercom και κέντρο ανακοινώσεων


Το Facility Control Station μπορεί να είναι και ένα εξελιγμένο intercom και κέντρο ανακοινώσεων σε σύνδεση με ηχεία και άλλα intercoms που υπάρχουν σε όλους του χώρους του γραφείου. Οι ενημερώσεις του προσωπικού ή των επισκεπτών, καθώς και η επικοινωνία μεταξύ αιθουσών ή χώρων του γραφείου, γίνονται απλές διαδικασίες.


To GSC3570 Facility Control Station της Grandstream, είναι η λύση.


To GSC3570 είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Συγκεντρώνει, ελέγχει και καταγράφει λειτουργίες από όλες τις συσκευές ενός συστήματος ασφαλείας, αλλά δε σταματά εκεί. Με τον ελκυστικό minimal σχεδιασμό του, την LCD οθόνη αφής 7’’ και LED φωτισμούς ειδοποιήσεων, είναι μια συσκευή σε αρμονία με τη σημερινή αισθητική. Μπορεί να συνδεθεί με 4 συναγερμούς. Επικοινωνεί ασύρματα με Dual-band 802.11 ac Wi-Fi για να προβάλει live πληροφορίες στην οθόνη αναμονής και να συνδέεται με WiFi τηλεφωνικές συσκευές, κάμερες κα. Είναι PoE και παίρνει ως και 4 SIP accounts για την επικοινωνία με το τηλεφωνικό δίκτυο της εταιρίας. Το κλείδωμα της οθόνης ή και συγκεκριμένων λειτουργειών του με κωδικό, υπογραμμίζει τη συνέπεια της ίδιας της συσκευής στην ασφάλεια.


Ταιριάζει στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης


  • Ιδανικό για σύγχρονα κτήρια γραφείων ή και διαμερισμάτων, καθώς συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα και το φιλικό UI για επαγγελματίες και ιδιώτες.
  • Τα ξενοδοχεία και οι χώροι συνεδριάσεων, θα βρουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για ανακοινώσεις, ενημερώσεις αναγγελίες και έλεγχο πρόσβασης, σε μια συσκευή.
  • Για τις κλινικές και τους οίκους περίθαλψης, η ανάγκη ασφαλείας και επικοινωνίας μέσω Intercom είναι ζωτικής σημασίας
  • Ένα “smart office” ολοκληρώνεται με τις λειτουργίες του GSC3570 Facility Control Station
  • Η εταιρίες Security και τα σώματα ασφαλείας, είναι οι κατ’ εξοχήν χρήστες του GSC3570 Facility Control Station
  • Οι μεγάλες αποθήκες θα αποκτήσουν ένα αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωση, την ασφάλεια και την επικοινωνία στις αχανείς εγκαταστάσεις τους.


Συνολικά, το GSC3570 Facility Control Station της Grandstream, είναι ένα ολοκληρωμένο κεντρικό σύστημα διαχείρισης και ελέγχου του συστήματος ασφαλείας, αλλά και μια μοντέρνα SIP συσκευή ενοποιημένης επικοινωνίας. Συνδυάστε το εύκολα με οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας και επικοινωνίας και αυτόματα με συσκευές Grandstream, για πραγματικά ενοποιημένη και κεντρικά ελεγχόμενη ασφάλεια.


Η PartnerNET είναι ο επίσημος διανομέας του GSC3570 και άλλων συσκευών Unified Communications και Security που περιλαμβάνουν και τις νέες προτάσεις Full HD, IP infrared καμερών ασφαλείας GSC3610 & GSC3615. Οι νέες κάμερες τις Grandstream παρέχουν προστασία από καιρικές συνθήκες επιπέδου IP66, έχουν αισθητήρες κίνησης και συνδέονται αυτόματα με το GSC3570 και είναι συμβατές με την πλατφόρμα ασφαλείας ONVIF. Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.