PartnerNET ICT

Αποδιοργάνωση ή οργάνωση?

22.03.21 15:49:30 By Irene

Το ξέρατε ότι οι κύριοι λόγοι της  μείωσης της αποδοτικότητάς μας οφείλονται συνήθως σε εξωγενείς παράγοντες?

STEP 1: Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.
Ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να μας αποσπά, ή να μειώνει την αποδοτικότητα μας, μπορεί να είναι το χάος πάνω στο γραφείο μας ή στην οθόνη του laptop μας:
•Καθαρίστε και οργανώστε φακέλους, χαρτιά ή αντικείμενα που υπάρχουν πάνω στο γραφείο σας.
•Οι 65 browsers που έχετε ανοιχτούς την δεδομένη στιγμή, ίσως δεν σας χρειάζονται και απλά σας αγχώνουν και σας κουράζουν.
•Ξεκαθαρίστε και οργανώστε τα αρχεία και τους φακέλους που έχετε στην οθόνη του υπολογιστή σας.


•STEP 2: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ.
Ακολουθώντας το STEP 1 μπορεί να κερδίσαμε ένα μεγάλο ποσοστό από τον σημαντικό χρόνο και την οργάνωση που χρειαζόμαστε. Αλλά τώρα θα πρέπει να εξαλείψουμε και κάθε ενοχλητικό θόρυβο, που μπορεί να έρχεται από το διπλανό γραφείο, τους θορυβώδεις γείτονες, ή την απόσπαση προσοχής από τους θορύβους που υπάρχουν μέσα ή έξω από το χώρο εργασίας μας, που μπορεί να είναι  είτε στο σπίτι, είτε κάπου έξω. 
Ένα καλό ζευγάρι ακουστικά είναι το αντίδοτο στους θορύβους και αυξάνει την παραγωγικότητα.
Η Grandstream έχει στο portfolio της και μας προτείνει την νέα της σειρά ακουστικών GUV.
•Τρεις  διαφορετικοί τύποι ακουστικών έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.
•Δύο ενσύρματα ακουστικά με USB connector (GUV3000 ή GUV3005) & ένα επερχόμενο Bluetooth ακουστικό. 

Οι συσκευές αυτές θα σας βοηθήσουν να μηδενίσετε τους εξωγενείς θορύβους και να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητα σας.

•STEP 3: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. (ΤΟ Α & Ω ΚΑΘΕ REMOTE WORKER)
Ένας  επαγγελματικός εξοπλισμός απογειώνει την εργασιακή μας ημέρα, απομακρύνοντας ότι μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μας και βελτιώνει την επικοινωνία μας με τους συναδέλφους μας ή τους πελάτες μας.
Οι παραδοσιακοί τρόποι επικοινωνίας, όπως ταξίδια και meetings ιδιαίτερα στις μέρες μας και τις καταστάσεις που βιώνουμε δεν είναι πια ο επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας. 
Στον αντίποδα, η απομακρυσμένη (Video Conference) επικοινωνία μέρα με την ημέρα κερδίζει έδαφος κάνοντας ένα conference meeting μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών εφικτό με πολύ χαμηλό κόστος και άμεση αποτελεσματικότητα.
Τις περισσότερες φορές μία Bult-in camera ενός laptop δεν είναι η προτεινόμενη λύση και δεν μπορεί να έχει τα επαγγελματικά standard για ένα conference. 
Η GUV σειρά καμερών της Grandstream μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε το επαγγελματικό σας προφίλ με οποιοδήποτε στον κόσμο και να χρειαστεί να έχετε κάποια επικοινωνία.
Οι συγκεκριμένες Web cameras μπορούν να συνεργαστούν με οποιαδήποτε Web πλατφόρμα δίνοντας την ιδανική λύση κάτω από οποιαδήποτε εργασιακό περιβάλλον βρίσκεστε. 
Συνδυάζοντας τις Web cameras με τα ακουστικά της Grandstream σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και θα απογειώσει τα αποτελέσματα της επικοινωνίας σας. 


Ένας καθαρός χώρος, ένα καθαρό μυαλό, και τα κατάλληλα εργαλεία, είναι το κλειδί της επιτυχίας.