PartnerNET ICT

Grandstream NEW IP Hotel Phones - Δελτίο Τύπου 

17.05.24 14:43:45 By Katerina Glynatsi

Νέες προσθήκες στη σειρά ξενοδοχειακών τηλεφώνων της Grandstream! 

Η Grandstream πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα ξενοδοχειακά IP τηλέφωνα με έγχρωμη οθόνη. Τα νέα αυτά μοντέλα αποτελούν την ιδανική λύση επικοινωνίας για το ξενοδοχείο, θέρετρο, B&B, προσωπικό σας κατάλυμα, ή των πελατών σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Η σειρά GHP630 παρέχει εύκολα στη χρήση ξενοδοχειακά IP τηλέφωνα με έγχρωμη οθόνη που προσφέρουν ευκολία στην χρήση χάρη στην 3.5-ιντσών οθόνη LCD χρωμάτων, συμβατότητα με βοηθητικές ακουστικές συσκευές (HAC) διαθεσιμότητα υποστήριξης Wi-Fi 6, καθιστώντας την ιδανική για κάθε πολυάσχολη ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλλυμα, φοιτητική εστία, νοσοκομείο, όπου πολλοί χρήστες και πολλές συσκευές χρειάζονται αξιόπιστες, υψηλής ταχύτητας συνδέσηση στο Wi-Fi.

Η νέα σειρά GHP630 Compact Hotel IP Phones παρέχει 4 εύκολα στη χρήση μοντέλα, με μεγάλες έγχρωμες οθόνες και ένα σύνολο χαρακτηριστικών που μπορούν να προγραμματιστούν και να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες οποιουδήποτε ξενοδοχείου και των επισκεπτών τους. Σχετικά με την εμφάνιση τους υπάρχουν δύο επιλογές χρώματος στη σειρά GHP630, το μαύρο (GHP631 και GHP631W) και το λευκό (GHP630 και GHP630W).

Σημαντικές τεχνικές προδιαγραφές:

  • Υποδοχή φόρτισης USB Type-C

  • Θύρα 10/100Mbps με PoE, που προσφέρει ευκολία στη χρήστη.

  • Δύο γραμμές, δύο λογαριασμοί SIP, έξι πλήκτρα αφής , voice conferencing τριών κατευθύνσεων συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις.

  • Καινοτόμος αλγόριθμος αντοχής jitter που μπορεί να αντέξει έως και 30% απώλεια πακέτων χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα της φωνής, και υποστηρίζουν τον πλήρη ήχο OPUS codec.

  • Η σειρά GHP προσφέρει προστασία ασφάλειας επιχειρησιακού επιπέδου, που περιλαμβάνει επικρυπτογραφημένη αποθήκευση δεδομένων, διπλές εικόνες λογισμικού και ασφαλή εκκίνηση.

  • Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, σε αίθουσα συνεδριασεων ή στο γραφείο.

  • Το Grandstream Device Management System (GDMS) υποστηρίζει τη σειρά GHP για απλή εγκατάσταση και διαχείριση.

 

Διαθεσιμότητα

Η σειρά GHP630 είναι διαθέσιμη τώρα για αγορά μέσω της πύλης μας, πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρη την γκάμα των ξενοδοχειακών τηλεφώνων της Grandstream, πατήστε εδώ.

Σχετικά με την Grandstream

Η Grandstream συνδέει τον κόσμο από το 2002 με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και δικτύωσης που καθιστούν την επικοινωνία πιο αποτελεσματική από ποτέ. Οι βραβευμένες λύσεις μας παρέχουν όλα όσα χρειάζονται για να χτιστεί μια ομαλή, εύκολη στη διαχείριση πλατφόρμα επικοινωνίας, προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς για όλες τις λύσεις δικτύωσης, ενιαίας επικοινωνίας, συνεργασίας και φυσικής ασφάλειας. Με έδρα τη Βοστόνη, Μασαχουσέτης, ΗΠΑ, οι λύσεις της Grandstream χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες και εμπιστεύονται από παγκόσμιες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.