PartnerNET ICT

Want to allow your employes to #workfromhome?

14.08.20 17:55:09 By Irene

Η κυβερνο-ασφάλεια στην εποχή του remote office!

Στις μέρες που δουλεύουμε από το σπίτι, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η εξάρτηση από τις ψηφιακές υποδομές. Το κόστος δε μιας ζημίας από κακόβουλες ενέργειες μπορεί να είναι ανυπολόγιστο!

Σύμφωνα με την Interpol κατά τη διάρκεια των lockdowns διεθνώς, η δραστηριότητα των κυβερνο-εγκληματιών και κακόβουλων online ενεργειών, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα, λόγω της αντίστοιχα αυξημένης online δραστηριότητας ιδιωτών και επαγγελματιών χρηστών. Στα στόχαστρα των hackers μπήκαν οι αυξημένες online συναλλαγές με eshops και τράπεζες, εταιρικά δεδομένα, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και VoIP τηλεφωνικά κέντρα.

Οι πιο συνήθεις μορφές επιθέσεων είναι αυτές που προσβάλουν συστήματα με Malware και Ransomware χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο Phishing και email spamming μεθόδους. Οι μεγάλης κλίμακας επιθέσεις D-Dos είναι επίσης μια διαδεδομένη μέθοδος, αλλά ειδικά αυτές τις ημέρες έχουν δημιουργηθεί πολλές κακόβουλες σελίδες μεταμφιεσμένες σε ενημερωτικές σχετικά με τον COVID-19 όπως και spam emails.

Στις επιθέσεις αυτές συμβάλλουν κατά πολύ οι κακές συνήθειες του προσωπικού στον χειρισμό υπολογιστή. Πολύ συχνά χρησιμοποιούνται ασθενή passwords, γίνεται χρήση πειρατικών προγραμμάτων, αμελείται το Backup, ανοίγονται ύποπτα emails και Links και παραλείπεται η αναβάθμιση του Antivirus. Ειδικά σήμερα που πολλοί εργάζονται από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, είναι απαραίτητο να αποβάλλουν αυτές τις συνήθειες με σωστό και μεθοδικό τρόπο, ώστε το ίδιο το προσωπικό να γίνει ακόμα ένας σύμμαχος στην εταιρική ασφάλεια δεδομένων.

Οι επιχειρήσεις σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουν ανάγκη για λύσεις που θα προστατέψουν τη λειτουργία και τα πολύτιμα δεδομένα της επιχείρησής τους από κυβερνο-εγκληματίες και κακόβουλο λογισμικό, αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα.


Πως προστατεύει η SEQRITE από κακόβουλο λογισμικό και κυβερνο-επιθέσεις;

 


Για να αυξηθεί η ασφάλεια των δεδομένων μιας εταιρίας, είναι απαραίτητη η χρήση των πολυεπίπεδων και εις βάθος λύσεων της Seqrite που δίνουν δυνατότητα αδιάκοπης και απομακρυσμένης διαχείρισης και απόκρουσης στοχευμένων επιθέσεων, επιθέσεων ransomware και προηγμένων κυβερνο-απειλών.

Οι λύσεις SEQRITE ξεκινούν με την προστασία του κάθε υπολογιστή ξεχωριστά on-premise και στο Cloud, καλύπτουν ολόκληρο το δίκτυο, κρυπτογραφούν και ασφαλίζουν δεδομένα, προστατεύουν ακόμα και τις κινητές συσκευές της εταιρίας.


SEQRITEEndPointSecurity

Ξεκινώντας από την προστασία του κάθε υπολογιστή, τοSEQRITE EndPoint Security είναι το  λογισμικό που εστιάζει στην προστασία κάθε μιας από τις συσκευές του δικτύου (EndPoints) συνδυάζοντας:


·  Data Loss Prevention (DLP)

·  Προηγμένο Device Control

·  File Activity Monitor

·  License History

·  Web Filtering & Security

·  Browser sandbox

·  IDS/IPS

·  Προστασία Firewall

·  Application control

·  Διαχείριση Group-policy

·  Πολλαπλοί διαχειριστές αναβαθμίσεων

·  Asset Management

·  Προστασία SPAM

·  Πλατφόρμα roaming

·  Vulnerability Scan

·  Αφαίρεση άλλων antivirus

·  Ειδοποιήσεις email & SMS

 

SEQRITE EPS Cloud

Μια πλήρης πλατφόρμα διαχείρισης της ασφάλειας όλων των συσκευών του δικτύου από το cloud που συνδυάζει:


Anti-Ransomware

Advanced DNA Scan

Behavioural detection

Advanced Device Control

DLP

Web Filtering

Asset Management

 

Το SEQRITE EPS Cloud δέχεται και επεξεργάζεται πληροφορίες, ελέγχει και  εφαρμόζει κανόνες και λαμβάνει reports από όλα τα endpoints, είτε βρίσκονται σε ένα γραφείο είτε διάσπαρτα σε πολλά γεωγραφικά σημεία. Παρά το πολλά και πολυδιάστατα εργαλεία της, η πλατφόρμα SEQRITE EPS Cloud δεν απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και είναι ιδιαίτερα φιλική για το χρήστη.

 

SEQRITE Encryption Manager

Δημιουργεί ένα περιβάλλον πολύ υψηλής ασφαλείας για τα αρχεία και τα δεδομένα μιας επιχείρησης, σύμφωνα με τους διεθνείς νόμους προστασίας δεδομένων.

Συνδυάζει:

·  Full disk encryption και encryption αποσπώμενων συσκευών αποθήκευσης

·  Προγραμματιζόμενο Backup και Update

·  Encryption policies με Suspend Protection

·  Ομαδική διαχείριση και reports

Με το SEQRITE Encryption Manager τα δεδομένα μιας επιχείρησης είναι ασφαλή ακόμα και αν βρίσκονται εκτός του εταιρικού δικτύου, ακόμα και αν κάποια συσκευή χαθεί!

 

Προστασία κινητών συσκευών

Ιδανική ασφάλεια στις κινητές συσκευές της επιχείρησης είναι το mSuite και το Workspace. Δυο εφαρμογές που συνδυάζουν την προστασία κάθε μιας συσκευής ξεχωριστά, με ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το σύνολο των κινητών συσκευών.

 

SEQRITE mSuite

Διαχειρίζεται τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει με ασφάλεια μια κινητή συσκευή και ταυτόχρονα την προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό.


·  Κεντρικό Device Management

·  Security Management

·  App Management

·  Data Monitoring & Management

·  Reporting & Summary

·  Remote Trouble Shooting & Data Transfer

 

SEQRITE Workspace

Ένα οικοσύστημα για την ασφαλή συνεργασία και ανταλλαγή εταιρικών δεδομένων μέσω μη εταιρικών συσκευών. Υποστηρίζει την κουλτούρα Bring Your Own Device, χωρίς να ρισκάρει διαρροές ή ασφάλεια δεδομένων. Δημιουργεί ένα εικονικό partition στη συσκευή που διαχωρίζει τα προσωπικά από τα εταιρικά δεδομένα με λειτουργίες όπως:


·  Email, Calendar & Contacts

·  Secure Browser

·  Vault

·  Intelligent Camera

·  Easy Text

 

To SEQRITE EPS Cloud πήρε τη διάκριση Top Product για το Φεβρουάριο του 2020 στο έγκυρο AVtest και είναι η αναγνωρισμένη και με πολλές διακρίσεις λύση προστασίας που διαρκώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται ώστε να προλαμβάνει αποτελεσματικά κυβερνο-επιθέσεις και άλλες κακόβουλες ενέργειες και κινδύνους.

Η PartnerNET είναι ο επίσημος διανομέας των λύσεων κυβερνο-ασφάλειας SEQRITE στην Ελλάδα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και βρείτε το πακέτο κυβερνο-ασφάλειας SEQRITE που ταιριάζει στις ανάγκες σας.