PartnerNET ICT

Τα κορυφαία IP τηλέφωνα της σειράς GRP της Grandstream είναι πλέον συμβατά με την υπηρεσία Zoom Phone!

24.05.22 14:08:21 By Antonis

Η πλατφόρμα του Zoom έχει καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή ως μία από τις πιο δημοφιλείς, αν όχι η πιο δημοφιλής, πλατφόρμα ψηφιακής τηλεπικοινωνίας παγκοσμίως. Το Zoom Phone είναι μία υπηρεσία VoIP από τη Zoom, η οποία προσφέρει μία λύση για τηλεφωνικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων, βασισμένη εξ ολοκλήρου στο Cloud. Το Zoom Phone είναι το ίδιο απλό στη χρήση με την κλασική πλατφόρμα του Zoom Meetings, ενώ παράλληλα είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία με τους εξ αποστάσεως εργαζόμενους κάθε επιχείρησης.


Το Zoom Phone είναι μία υπηρεσία που βασίζεται στο πρωτόκολλο SIP, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας της σε IP τηλέφωνα που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο, ακριβώς όπως τα τηλέφωνα της σειράς GRP της Grandstream. Χάρη στην πρόσφατη μεταξύ τους συνεργασία, η σειρά GRP υποστηρίζει πλέον πολλαπλές λειτουργίες της υπηρεσίας Zoom Phone, όπως είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, η τοποθέτηση κλήσης σε αναμονή, η προώθηση κλήσης, το "παρκάρισμα" μιας κλήσης και πολλές ακόμα. Επίσης, υποστηρίζονται κανονικά τα πλήκτρα ταχείας κλήσης που διαθέτουν τα IP τηλέφωνα της Grandstream, καθώς και η ενημέρωση, μέσω του φωτεινού σηματοδότη, σε περίπτωση που κάποια επαφή είναι απασχολημένη σε άλλη κλήση. Τέλος, στο κομμάτι της ασφάλειας βασίζονται στην κρυπτογράφηση μέσω TLS και STRP, αλλά και στην υψηλού επιπέδου κρυπτογράφηση AES-256.


Η νέα αυτή συνεργασία της Grandstream με τη Zoom, έρχεται να απογειώσει την αξία και τη λειτουργικότητα των IP τηλεφωνικών συσκευών της σειράς GRP, καθώς προσθέτει στις λειτουργίες τους μία πολύ χρήσιμη πλατφόρμα, το Zoom Phone. Η υπηρεσία αυτή, σε συνδυασμό με τις αξιόπιστες συσκευές της Grandstream, λύνει τα χέρια των εργαζομένων τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων με την διευκόλυνση που προσφέρει στην επικοινωνία και τη συνεργασία, στην εποχή του υβριδικού μοντέλου εργασίας. Αποκτήστε τώρα τις IP συσκευές της σειράς GRP, με τη νέα υπηρεσία Zoom Phone, αποκλειστικά από την PartnerNET.